Xavier Baig 

Un sibarita i gourmet que treballa amb coneixement, passió per a la gastronomia i el menjar bé.

La nostra filosofia és conèixer bé els productes i transmetre a la gent informació, curiositats i històries pròpies de cada un d'ells. 

Expert i altament especialitzat en el món del formatge, la qual cosa ha portat al fet que diversos concursos de formatge catalans com el Girona Excel·lent, el Làctium de Vic, la Fira del Formatge artesà de Lladó o el Concurs de Formatges Artesans del Pirineu de la Seu d'Urgell, demanessin l'assistència i participació gràcies als seus coneixements, com jurat o director.

Es defineix a ell mateix com 

Un gourmet servint a la gent






La Noucentista. Fotografies pròpies i originals©. 
Todos els drets reservats 2018
Creado con Webnode Cookies
¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar