PRODUCTES

VENDA AL DETALL


Normalment solem tenir una vuitantena de referències de formatge a la botiga, però n'ofertem fins a dos-cents, segons la temporada. La majoria solen ser catalans, espanyols, francesos, italians i anglesos. 

ASSORTITS 


Atenem a encàrrecs d'assortits de formatge i embotit totalment personalitzats. Tots es fan a porta tancada pel que recomanem encarregar a la mateixa botiga o per telèfon amb un dia d'antel·lació. 

DEGUSTACIONS 


Col·laborem en esporàdiques degustacions, tastos i maridatges de formatge i vi amb entitats, empreses i o per a petits grups d'unes 20 persones.

LOTS DE PRODUCTES


Regals gastronòmics per empreses, amics, família... 

Són totalment personalitzats i els fem a la botiga, al moment i conjuntament, per tal de poder entendre els gustos de qui ho rebrà i ajustar-ho al pressupost que el client desitgi. 

SOPARS DE FORMATGE


Vols fer un dinar o sopar gourmet? 

T'assessorem segons els teus gustos quins formatges escollir, com servir-los, t'indiquem l'ordre de degustació i si ho desitges amb quin vi maridar-los. 

NO TOT ÉS FORMATGE


Podreu trobar a la botiga una àmplia selecció de productes tals com olis, embotits artesanals i ibèrics, foie i derivats de l'oca i l'ànec, conserves selectes, xocolates, cafès, tes, espècies, confitures i melmelades, productes de la tòfona, pasta italiana, olis i vinagres, sals, fumats, vins, caves, champagnes i licors.

XEC REGAL


Si no saps que fer, si et costa decidir o si et fa por no encertar, tenim el Xec regal. Vàlid per a qualsevol producte o lot de productes de l'establiment i de l'import que tu desitgis.

La Noucentista. Fotografies pròpies i originals©. 
Todos els drets reservats 2018
Creado con Webnode Cookies
¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar